Danish

Aldrig Kysset Det her er IKKE en klam kærlighedshistorie (Bind 2)

Oversætter: Rasmus Klitgaard Hansen

 

"Aldrig kysset" har det hele. Den første kærlighed, knas i venindeforholdet, irriterende søskende og pinlige forældre. Alt sammen fortalt i et charmerende turbosprog, lige fra hjertet. Et must read for alle tweens (og deres forældre).

 

Vi er igen på besøg i det hyggelige kvarter omkring Krokkleiva, hvor Oda bor med sin bedste veninde, Helle, og hendes storebror, Stian, som Oda synes, er ret interessant. Men denne gang udvides universet med nye personer, som ikke alle er lige velkomne, set med Odas øjne. Faktisk er de ret irriterende. For har Stian virkelig fået en kæreste på sin egen alder? Og hvem er den dreng, der ser Oda i en meget pinlig situation ude i skoven? Og hvorfor skal Helle også lege med andre piger henne i skolen? Nej, det er slet ikke nemt at være Oda Andrea Stokkheim.

Hej, det er mig! Du må ikke forlade mig (Bind 1)

Oversætter: Rasmus Klitgaard Hansen

 

Hvad har jeg dog gjort?!! Hvordan skete det her?

På mindre end en uge har jeg ødelagt ALT. Jeg har mistet min allerbedste veninde i verden. INGEN kan lide mig længere. Ikke i skolen, ikke hjemme, ingen steder!

 

I en super hemmelig dagbog (som er 110 % sand!) beretter 12-årige Oda om sit liv på vejen Krokkleiva. Her bor hun med sin lillesøster Erlend (eller Erle, som hun faktisk hedder), veninden Helle (verdens allerbedste veninde for evigt!!) og Helles storebror Stian (som bare er grim og nørdet!). Når Oda ikke er optaget af at være forelsket i en lækker forfatter, bruger hun tid på at spionere de nye, underlige naboer og ikke mindst på at drille Stian. Men så går en sneboldkamp grueligt galt, og derefter bliver Oda den mest ensomme pige i hele verden. Hvordan skal alt blive, som det var før?

Anmeldelse:

Hej, det er mig! Damián Arguimbau, Weekendavisen

" Dagbogen må gerne være pinlig, nærgående og irriterende, sympatiskabende og interessant, alt sammen på samme tid. Alt det lever Odas dagbog rigtig godt op til."

Les mer >>

Leseranmeldelse:

Aldrig kysset Signe Ørsted Pedersen, 11 år, bogblogger.dk

" Jeg synes, det er en rigtig god bog, og jeg læste i den hver gang jeg fik et ledigt øjeblik i min juleferie. Alle 323 sider var slugt på kun tre dage!!!" Les mer >>