Den lille helten

Den lille helten

Karin er Ninas lillesøster, og vil gjerne leke med Nina og bestevenninnen hennes. Men Karin er jo så liten! De store jentene gidder ikke være sammen med henne. Dette er den sanne historien om hvordan lillesøster holdes utenfor og blir lurt av de store jentene til å gjøre de farligste tingene - før hun til slutt viser seg å være den største helten av dem alle.

 

I ekspressiv tegneseriestil forteller storesøster og debutant Nina E. Grøntvedt om hvordan det gikk til at lillesøsteren endelig ble tatt inn i varmen. En flott og spennende fortelling for både små og store søsken - i alle aldre.

Forlag: Omnipax, 2006.

Den lille helten og kattekidnapperen

Nytt møte med Karin, den lille helten som gjerne vil leke med storesøster Nina og vennene hennes. Det får hun som oftest ikke, hun er alt for liten, synes de. Men så forsvinner katten Ulrikke - sannsynligvis tatt av kattekidnapperen - og da får Karin lov til å være med. For hvem andre er det som våger seg inn i kattekidnapperens hus (og kanskje også blir kattekidnapperens rov)? Og hvem er det som kan avsløre kattens hemmelighet? Bildebok for alle som har vært små - fra 4 år.

Forlag: Omnipax, 2008.

NB! Disse to bøkene er utsolgt fra forlaget, men kan kjøpes ved henvendelse på e-post: nina.grontvedt@gmail.com Kr 150 pr bok + frakt

Den lille helten:

 

"Fortjener et langt liv til glede for oss alle." 4. plass blant årets barnebøker.

 

Haugen, Adresseavisen, 25.09.2006

En liten helt blir til - skisse til den første boka om den lille helten

Den lille helten:

 

"Ei lita, morsom oppmuntringsbok ... streken er tøff og tegneserieaktig, teksten svinger og krøller seg rundt i bildene og gjør helheten integrert og spenstig."

 

Lystrup,Vårt land, 21.12.2006